De genealogie is in twee versies te bekijken, in tekstvorm en in digitale vorm.
In verband met de wetgeving op de privacy is het voor ons verboden om gegevens van nog levende personen zonder toestemming te publiceren.
Vandaar dat de genealogie op het publiek toegankelijk gedeelte van deze website alleen tot en met de IXe generatie wordt geboden in de tekst versie en geen detail informatie in de digitale versie.
Degenen die over een inlogcode beschikken hebben daarmee toegang tot de volledige genealogie.

Voor de TEKSTVERSIE
KLIK HIER (voor de publieke versie). Voor de volledige tekstversie log in op het afgeschermde gedeelte van de website.

VOOR DE DIGITALE VERSIE
KLIK HIER. 
Let op, u krijgt ook hier alleen de publiek toegankelijke gegevens te zien. Maar als u over een code beschikt kunt u bij het icoon “aanmelden” inloggen en hebt u toegang tot de volledige genealogie.

Voor de digitale versie is gebruik gemaakt van het PHPGedView programma. Met dit programma is de genealogie in grafische vorm te bekijken en worden veel mogelijkheden geboden om door de genealogie te bladeren en allerlei informatie te vinden.
Mocht u vragen hebben over dit programma dan kunt u rechts in het menu op de knop Help drukken of op het vraagteken naast de knoppen..


Genealogie
 
Due to privacy legislation, only the first nine generations of the genealogy are published here. When you have a code you can access the private section of the website, where the younger generations are published too.
The genealogy is offered in a text version as well as in a digital version.
FOR THE TEXTVERSION click here.
FOR THE DIGITAL VERSION, where the genealogy is presented in graphic form, with many opportunities to browse through it, CLICK THE LINK 
Might you have questions about the program, please click on the Help button in the menu and might you want to change the language, press on “wijzig taal”
If you have the code you can login in order to have full access to the genealogy..